Историја

ERBIWA Mold Industrial Co., Ltd. е основана како независна филијала на Forwa и ERBIWA Gmbh (седиште на германски јазик и друга филијала во САД) во Кина, имаат сеопфатна домашна и крајбрежна мрежа на синџири на снабдување.

Како целосен добавувач на калапи за вбризгување на пластика, ERBIWA беше формиран на 1 август 2016 година. До крајот на јули во 2017 година, изградивме 150 сетови калапи за нашите клиенти и создадовме промет од 6.900.000 УСД. ERBIWA вкупно окупирана површина 4000㎡.

ERBIWA се фокусира на обезбедување висококвалитетни калапи и делови за пластика за вбризгување на автомобилски, електроника, потрошувачко-индустриски, медицински и пазари на апарати.
Прилагодената услуга вклучува: пластични калапи и делови за инјектирање

Продадени сме низ целиот свет и добиваме поволни коментари од клиентите. Горд факт е дека деловите за автомобили ERBIWA се користат од големи брендови кои вклучуваат имиња како GM, AUDI, FORD, VOLVO, MINI, HAGER итн.

ERBIWA, комплетна услуга добавувач на калапи со вбризгување што служи на автомобилската индустрија, здравствената заштита, електрониката, потрошувачката-индустрија и пазарите на апарати.

Тимот на ERBIWA има 65 вработени, со години имаме богато искуство во индустријата за мувла за пластика.

Нашиот научен пристап за изградба и обработка на мувла и дава на ERBIWA конкурентна предност од која нашите клиенти можат да профитираат.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept
sam@erbiwa.com.cn